05 Ağustos 2021

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu'nun orman yangınları hakkında mesajı...

Değerli Bayilerimiz, Yetkili Servislerimiz ve İş Ortaklarımız,

Ülkemizin farklı bölgelerini etkileyen ve halen devam eden orman yangınlarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm yaşamı tehdit eden bu yangınların en kısa sürede sona ermesini temenni ediyorum.

Yangınların başlamasıyla birlikte, Koç Holding bünyesinde tüm Topluluk Şirketlerimizin katılımıyla Kriz Koordinasyon Merkezi oluşturduk. İlk günden itibaren ilgili bakanlıklar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde ihtiyaçları tespit ederek üzerimize düşeni yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yüreklerimizi yakan bu afet karşısında gelişmeleri anlık olarak takip ettiğimizi bilmenizi isterim. Her türlü zorlu koşulda olduğu gibi bu afette de siz bayilerimiz, yetkili servislerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla sahadayız. Sahadan gelen öneri ve görüşlere göre desteklerimizi sürdüreceğiz.

Her zaman olduğu gibi dayanışma içinde bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Ülkemizin yaralarını el birliğiyle saracağız, bu afetten zarar gören insanımıza ve doğada var olan tüm canlılara el uzatmaya devam edeceğiz. Sahada yaptığınız çalışmalar ve destekleriniz için sizlere de teşekkür ederim.

Bu vesileyle bir kez daha yangınlarda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yangınların söndürülmesi için var gücüyle çalışan herkese minnettarız.

Sevgi ve saygılarımla,
 
Levent Çakıroğlu