17 Haziran 2022

İş dünyasının en beğenilen şirketi bir kez daha Koç Holding!

Koç Holding, Capital dergisinin düzenlediği İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda üst üste yedinci kez birincilik ödülüne lâyık görüldü.

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu ödülü, Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük’ten aldı. Konuşmasında hem araştırmayı başarıyla yöneten ve sürdüren Capital dergisinin ekibine hem de araştırmaya katılan tüm iş liderlerine teşekkür eden Levent Çakıroğlu, “Ne mutlu ki bu ödüllerde özellikle de kıymetli değerlendiricilerin üzerinde durduğu çalışan bağlılığı, sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim gibi ilkelerin öne çıkması, yaptığımız çalışmaların sizler tarafından da takdir edildiğini gösteriyor. Bir taraftan gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz ama diğer taraftan da sorumluluğumuz artıyor. Her zaman daha iyisini başarmak ve çalışmaya devam etmek için bu ödüller elbette motive edici oluyor” ifadelerini kullandı. 

“Ben şanslı bir yöneticiyim” diyerek konuşmasını sürdüren Levent Çakıroğlu, “Her zaman çalışma hayatımda çok kıymetli arkadaşlarım, çok kıymetli liderler oldu. İşte bu ödülü de Koç Topluluğu’nun dünyanın dört bir yanındaki 110 bin çalışanı adına alıyorum” dedi.