29 Nisan 2022

Divan İstanbul Asia Otel, İstanbul Anadolu Yakası’nın eşsiz fırsatlarını misafirleriyle buluşturuyor

Divan Grubu'nun, Anadolu Yakası’nda konumlanan Divan İstanbul Asia Otel’i misafirlerine eşsiz ve ayrıcalıklı konaklama deneyimi sunuyor.

Divan İstanbul Asia, misafirlerini eşsiz ve ayrıcalık konaklama deneyimi ile buluşturuyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan otel, merkezi konumu ile iş ya da tatil seyahatlerinde şehir manzarası, dinlendirici konsepti, konforlu odaları ve birbirinden lezzetli tatlardan oluşan menüleriyle misafirlerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor.
Misafirlerine sınırsız konfor sunma felsefesi ile hizmet veren Divan İstanbul Asia, 8’i suit olmak üzere toplam 231 odasıyla hizmet veriyor.
 
Divan İstanbul Asia, Divan’ın elli yıllık geleneksel mutfak mükemmelliğiyle deneyimli şeflerin en taze ve en kaliteli malzemeleri kullanarak hazırladığı Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini misafirlerine sunuyor. Ayrıca otel içerisinde yer alan d-bar, Divan Brasserie ve Divan Turkuaz Restoran’ın Marmara Denizi ve adaların büyülü dokusuyla bütünleşen modern atmosferinde günün her saati keyifli bir ana dönüşüyor.
 
Divan İstanbul Asia’nın spa hizmetiyle yenilenin
Divan Istanbul Asia, iş ya da tatil seyahatlerini sunduğu deneyimlerle eşsiz ve ayrıcalıklı kılarken, sağlıklı yaşamın da bir ayağı olan spa hizmetleriyle de misafirlerinin konaklama süreçlerini çok daha üst bir noktaya taşıyor. Divan İstanbul Asia’nın 1300 metrekarelik Nerolie Spa ve Fitness Merkezi hizmetleri, Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, açık ve kapalı yüzme havuzu, 6 farklı masaj odası ile kendisini ödüllendirmek ve tazelenmek isteyen misafirlerinin otel deneyimini daha konforlu kılıyor.  Aileler, iş insanları, tatile çıkan misafirler ve şehir yaşamı içerisinde sakinlik arayan tüm ziyaretçilere Divan İstanbul Asia spasında 4 farklı paket sunuluyor.  Misafirler, vücuda nefes aldıran Rahatlatıcı Spa Paketi, vücudu ve ruhu arındıran Arındırıcı Spa Paketi, sınırsız rahatlık sunan Konaklamalı Spa Paketi ve Çift Kişilik Konaklamalı Spa Paketi arasından kendilerine en uygun olanı seçerek yenilenebiliyor. Klasik spa anlayışının aksine maksimum kalitede konfor sunmayı hedefleyen otel, farklı konseptlere sahip paketlerinin içerisinde otelin öne çıkan özel odalarında konaklama, zengin Türk kahvaltısı, öğle yemeği, panoramik terasta akşam yemeği gibi birçok hizmetini de misafirleriyle buluşturuyor.
 
İş dünyasının şehirdeki uğrak noktalarından olan Divan İstanbul Asia, dünya standartlarındaki toplantı alanları ile de hizmet veriyor. Otel bünyesinde genişlikleri 43 metrekare ile 765 metrekare arasında değişen teraslı seçeneklerinin de yer aldığı 9 toplantı odası ve balo salonunun yanı sıra video konferansın da dahil olduğu teknolojik görsel, işitsel donanım ile her türlü organizasyon için mükemmel mekânlar barındırıyor. Ayrıca otel; şirket ve iftar davetleri, gala yemekleri, ürün lansmaları, farklı temalarda hazırlanmış kahve molası seçenekleri gibi pek çok farklı organizasyona da ev sahipliği yapıyor.
 
Divan İstanbul Asia’nın yer aldığı Pendik, İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı büyüyen bölgesi olmasının yanı sıra, lider Türk ve çok uluslu şirketlere ev sahipliği yapması, organize sanayi bölgeleri ile birlikte tersane ve marinalara yakın mesafede konumlanıyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na sadece 12 km uzaklıkta olan otel, misafirlerinin konaklama süreçlerini kolaylaştırıyor.

Fotoğraf galerisi