02 Şubat 2021

Yapı Kredi Leasing ve Arçelik Solar, enerjiyi tüm Türkiye’ye ulaştıracak

Sektörün lider kurumu Yapı Kredi Leasing, yeşil enerjiye verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Arçelik Solar Enerji ile birlikte sektörde bir ilke imza attı. Yapılan iş birliği çerçevesinde Yapı Kredi Leasing ile çatı üstü güneş enerji sistemleri, kredi kartına 18 aya varan taksitlerle satın alınabiliyor. Oluşturulan finansman modeliyle ev, yazlık, ofis, işyeri ve benzin istasyonu gibi her türlü yapıda hiçbir prosedüre gerek kalmadan, oluşturulan 8 paketten kullanıcıya en uygun olan seçilerek, belirlenen taksit seçenekleriyle yeşil enerjiye kolaylıkla ulaşılabiliyor.
 
Fatih Torun: “Güneş enerjisi sistemine geçmek isteyen herkesi anahtar teslim bir şekilde yeşil enerjiyle buluşturuyoruz”
Çatı üstü güneş enerjisi sistemi alanında sektör lideri olduklarını vurgulayan Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, “Yapı Kredi Leasing olarak, iklim krizinin dünyamızı tehdit eden en büyük risklerden biri olduğunun farkındayız. Enerji sektörüne ilk günden bu yana finansman sağlıyor ve dünyamıza bu alanda da katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu nedenle yenilenebilir enerji de her zaman odak noktalarımızdan biri oldu. Enerji alanındaki tecrübemize paralel olarak da yıllar içinde uzmanlığımız arttı. Özellikle güneş enerjisi kapsamındaki finansman alternatiflerimizle tüm müşterilerimizin memnuniyetinin en üst seviyede olduğunu görüyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz bu yeni sistem ile müşterilerimiz hiçbir mevzuat, izin ve prosedür ile uğraşmadan ürüne kolaylıkla ulaşabiliyor. Doğa dostu çatı üstü güneş enerjisi sistemine geçmek isteyen herkesi anahtar teslim bir şekilde yeşil enerjiyle buluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllarda da öneminin artarak devam edeceğini bildiğimiz yenilenebilir enerji alanındaki çalışmalarımıza dünyamız ve ülkemiz için devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Can Dinçer: “Yapı Kredi Leasing’le gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz sayesinde güneş enerjisinin finansmanında büyük bir kolaylık sağlıyoruz”
Yapı Kredi Leasing ile gerçekleştirilen iş birliğinin gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakma hedeflerine olan desteğinden bahseden Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer; “Çevre dostu enerji üretimi yapan solar enerji sistemlerinin tüm Türkiye’de yaygınlaşmasını sağlamak ve gelecek nesillere daha temiz ve sürdürülebilir bir dünya bırakmak amacıyla Arçelik olarak öncü bir rol üstleniyoruz. ‘Dünya’ya Saygılı, Dünya’da Saygın’ vizyonumuzla paralel, tüm süreçlerimizde olduğu gibi müşterilerimizin de sürdürülebilir geleceğe katkı sunmasını desteklemek en önemli hedeflerimizden biri. Bu hedef doğrultusunda, uzman mühendislik bayilerimiz ve iş ortaklarımız ile konutlardan alışveriş merkezlerine, üretim tesislerinden ofislere ve otellere kadar her ölçekte proje için keşif, mühendislik, kurulum, izin süreci ve projelendirme dâhil anahtar teslim kurulum hizmeti veriyoruz. ‘Güneş doğduğu sürece yanınızda olacak bir çözüm ortağı’ sloganı ile solar enerji sektöründe yer alan Arçelik, uzun ömre sahip solar enerji sistemlerinin yüksek verimle çalışması için müşterilerinin yanında olmaya devam edecek. Yapı Kredi Leasing’le gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğimiz sayesinde güneş enerjisinin finansmanında büyük bir kolaylık sağlıyoruz. Solar enerjiyi tüm Türkiye’de herkese ulaştırabileceğimize olan inancımız tam” dedi.

OSB-ve-Koc-Bayi-Platformu-Kampanya-E-Brosurleri-12-ARCELIK-SOLAR-SISTEMLER.jpg