05 Nisan 2024

Yapı Kredi'den emeklilere 18 bin liraya varan nakit promosyon

Emekli müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerle de her zaman bir adım önde olan Yapı Kredi, emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih eden emeklilere 18.000 TL’ye varan nakit promosyon imkânı sağlıyor.

28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığını Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanırken, 2 fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda 1.000 TL, ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartları ile yapacakları 1.000 TL ve üzeri harcamaya 1.000 TL, ilk kez Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapmaları durumunda 1.000 TL ek nakit ödül kazanma fırsatı yakalıyor ve böylece toplamda 18.000 TL’ye varan nakit promosyon avantajını yakalıyor.
 
Yapı Kredi müşterisi emekliler şubeyi ziyaret etmeden, diledikleri yerden Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya 444 0 444 / 0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını kolayca Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor ve promosyon taahhüdü verebiliyor. Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler ise e-Devlet üzerinden maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor.
 
Emekli müşterilerimiz için sınırları kaldırıyoruz
 
Emeklilere Yapı Kredili olmanın ayrıcalıklarını yaşattıklarını belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, şunları söyledi: “Yapı Kredi olarak, hizmette sınır yoktur anlayışımız ile müşterilerimize kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz birçok ürün ve hizmet ile emekli müşterilerimizi de hayatın her alanında destekliyoruz. Bu kapsamda, emeklilerimizi kaliteli hizmet anlayışımız ile buluşturmak için nakit promosyon kampanyamızı güncelledik. 18.000 TL’ye varan nakit promosyon avantajı, ek ödül fırsatları ve kolayca maaşlarını taşıma imkanı sağlayarak emeklilerimizi hayatın her alanında destekliyoruz. Emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik en doğru çözümleri sunarak bir adım önde olmaya devam edeceğiz.”