26 Mart 2024

Yapı Kredi "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılığı” ödülünü kazandı

Özel bankacılık müşterilerinin beklentilerini her zaman ayrıcalıklı hizmetlerle karşılayan Yapı Kredi, uluslararası alandaki itibarını artırmaya devam ediyor. Sunduğu hizmetler ile her sene uluslararası alanda da ödüllendirilen Banka, son olarak Global Banking & Finance Awards 2024’te “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılığı” ödülüne layık görüldü.
 
Müşterilerimizi en ayrıcalıklı hizmetlerle buluşturuyoruz
 
Yapı Kredi Özel Bankacılık olarak, müşterilerinin hayatlarına her alanda değer kattıklarını ifade eden Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Yönetim Başkanı Seda İkizler, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: 

“Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi olarak müşterilerimizin beklentilerini ayrıcalıklı hizmetlerle karşılıyoruz ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. Hem finansal ürünlerle hem de ek hizmetlerimizle müşterilerimizi kendileri adına özel olarak hazırlanmış çözümlerle buluşturuyoruz.  Bu hizmetlerimizin başarılarını, ulusal ve uluslararası arenada kazandığımız ödüllerle sıkça teyit ediyoruz. Yapı Kredi Özel Bankacılık olarak; tüm bu başarılarımızı, müşterilerimizle kurduğumuz kuvvetli bağın bir simgesi olarak görüyoruz. Tüm çalışmalarımızın kalbinde yer alan bir adım önde olma vizyonumuz ve alanında uzman kadromuzla, Bankamızın 80. yılında da müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya ve ayrıcalıklı hizmetler sunarak hayatın her alanında onlara eşlik etmeye devam edeceğiz.”